z

Çizgi Roman Ara

BELEŞ ÇİZGİ ROMAN GÜNÜ ÖZEL-AVENGERS-CAPTAIN AMERICA




Efendim, beleş çizgi roman günü geçti doğru. Baya bi geç kaldık aslında ama siz istediniz biz de çevirdik. Ha bir de Odin babamız Black Panther'e çok önemli bir görev veriyor. Bunun ne olduğunu bu çizgi romanda öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda çizgi romanda bahsi geçen Asgard ve Mangog savaşını okumak isterseniz Spoiler Çeviri'ye alalım sizi. 

Bizi hala Instagram'da takip etmedin mi?

Bu çizgi roman'ı istediğiniz gibi okuyabilirsiniz fakat hatırlatalım. Çizgi roman Avengers Fresh Start'tan daha önce çıkmış bir sayı. Fakat şahsen önerim Avengers FreshStart'ın ilk sayısını okuduktan sonra bu sayıyı okuyup sıradaki Avengers sayısı ile devam etmenizdir. O sebeple aşağıya Avengers Fresh Start'ı bırakıyorum. İyi okumalar. 


Çeviri: Mr. Napier
Balonlama:Odinson ve Nazi


11 yorum:

  1. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. hocam çok teşekkür ederim yeni sayıları çeviriyosunuz siteyi geliştirmeniz dileğiyle tekrar teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. Sayı için teşekkürler hocam sizden bir isteğim olacak heroic age avengers sayılarını çevirirmisiniz lütfen ne yayın evleri bastı nede başka bi site çevirdi hem 1 ay avengers beklememiş oluruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan planladığımız bazı seriler var kanki ama ileride neden olmasın.

      Sil
  4. Hep Marvel çeviriyorsunuz Lütfen DC nın rebirthlerinden bazılarını çevirir misiniz?

    YanıtlaSil
  5. Emekleriniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. http://www.mediafire.com/file/2ic4gr4m58zlv27/Bele%25C5%259F_%25C3%2587izgi_Roman__G%25C3%25BCn%25C3%25BC_%25C3%2596zel-_Avengers-Captain_America.cbr/file bu link ölmüş sanırsam haberiniz olsun düzeltirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil