z

Çizgi Roman Ara

Merhaba sevgili geekler bugün sizlere Marvel evreninin acımasız, cani ve en kanlı adaleti dağıtan karakteriyle ilgili birkaç şey an...

PUNISHER'IN SUÇLULARI ÖLDÜRDÜĞÜ 10 FARKLI YOL!




Merhaba sevgili geekler bugün sizlere Marvel evreninin acımasız, cani ve en kanlı adaleti dağıtan karakteriyle ilgili birkaç şey anlatacağım. Bu karakteri zaten direk tahmin ettiğinizi düşünüyorum…


Punisher ancak bu kanlı adaleti dağıtırken her zaman silah, bıçak ya da paylayıcı kullanmak zorunda değildi. İşte bu sağlarken zor durumlarda başka malzemelerde kullanmışlığı var. Hadi bakalım ne tür malzemeler kullanmış. 




                         10.
The Punisher Kills The Marvel Universe  
Bu seride adından anlaşıldığı gibi Punisher marvel evreninin sırayla öldürmeye başlıyor sıra Dr. Doom’a geldiği sırada silahsız kalan Punisher bir cihaz ile Doom’u ve zırhını etkisiz bıraktıktan sonra duvarında asılı olan demir çekiç ile Dr. Doom’u kendi kalesinde öldürüyor. 








9.
Punisher Invades The’Nam: Final Invasion
Kahramanımızın bu macerasında bu günkü halini gelişini anlatan hikayesinde esir düşüyor bu esir düşme olayında kaçmak için bağlı olduğu düzeneği parçalar ve parçaladığı düzeneği kullanarak birçok adam öldürüp özgürlüğüne kavuşur. 








                8. 
Punisher NAKED KILL
Bu serimizde karakterimiz bildiğiniz kombo yapmış gibi birçok kırtasiye malzemesi ile onlarca güvenlik görevlisini öldürmüştür. Bu malzemeler: Tuvalet temizleyicisi, kitap
kalem, fotokopi makinası, gazete…










7.
Punisher And Captain America:
           Blood and Glory

Bu ilginç ilerleyen seride Punisher bir grup suçluyu yakalamak ister ve yolları çatıya düşer bu çatıda silahını kaybeden Punisher onu alt etmek için saldırılan zinciri suçluyu öldürdükten sonra diğer suçluları yakalamak için kullanır bu sırada suçluların kaçmasına yardımcı olmak için gelen helikopter Punisher’ın işini zorlaştırır ya da öyle umarlar. Zinciri küçük pervaneye atarak helikopterin düşmesini sağlar ancak kovaladığı suçlu yine de kaçarak kurtulur. Ama serinin ilerleyen sayfalarında Punisher tarafından kırık bir cam parçasını kullanılarak öldürülür.



















6. 
Punisher (2009)
Bu seride karakterimiz eski dostlarından çalmış olduğu birkaç ekipmanı kullanarak öldürüyor. Bu ekipman Hank Pym’e ait olan Pym parçacıkları ve ant kaskıdır.




















                                          

5. 
Punisher Nightmare

Başka bir olay başka bir zaman Punisher ve suçlu arasında geçen kovalamaca suçlunun yere düşerek sona yaklaşır. Ve Punisher suçluyu bir mum ile döverek öldürür. 







         4. 
Punisher Noir
Karakterimiz bunca zaman hep küçüklerle idare edebilmiş ancak bu seride hayal gücünü kulanmış. Seride bir suçluyu dönme dolaba bağlayarak öldürmüştür. Aynı serinin devamında ise onu yakalayıp işkence eden adamı koluna bağlanan ip ile boğarak öldürür. 






3. 
Punisher (2016)
 2016’da başlatılan bu seri olaylar terk edilmiş bir fabrikada geçer. Kimyasal madde kullanan bir grup suçluyu yakalamak için baskın verir bu baskın sırasında içlerinden biri Punisher’e zorluk çıkartır tabi ki karakterimiz umursamaz ve aralarında boğuşma başlar o sırada suçlunun gözlerini oyduktan sonra orada bulduğu bir demiri adama saplar ardından bir tuğla yardımı ile duvarda bulunan şalter kutusuna saplayarak elektrik akımına maruz bırakır. Orada bulunan başka adamı ise aynı tuğla ile döver ancak tam öldüreceği anda başkası tarafından öldürülür. 























               2.
 The Punisher War Journal

Bu seride gerçekleşen olay örgüsünde çatışma o kadar özel alana giriyor ki suçlunun ölümü banyoda oluyor. Ölüm şekli ise küvetin içine düşen radyo ile elektrik akımına kapılmasıyla oluyor.






                           
                        
      1. 
   Punisher Max The Complete Collection
Ve sonuncu maddemiz geldik klasik bir durum ancak bu seri karakterimiz cephede esir düşmüş bir arkadaşını kurtarmak için düşmanın arkasından yaklaşıyor ve kafasını kürek ile yarıyor. 









2 yorum: