z

Çizgi Roman Ara

2018'E GİRMEDEN ÖNCE İZLEMENİZ GEREK 13  FİLM! + BONUS 

2018' E GİRMEDEN ÖNCE İZLEMENİZ GEREKEN 13 FİLM! + BONUS


2018'E GİRMEDEN ÖNCE İZLEMENİZ GEREK 13  FİLM! + BONUS 

  


     Selamlar! 2017 bazılarımız için güzel bazılarımız için kötü geçti. Ben de sizler için 2017 yılınızı olduğundan daha iyi hale getirebilecek filmleri sizler için derledim. 
     Filmler sırasız bir şekilde, 2017 yapımlı filmlerdir. Umarım beğenirsiniz.

1-STAR WARS: THE LAST JEDI (IMDB 7,7)

1977'den beri harika ilerleyen Star Wars serisine daha geçen haftalarda bir yenisi de eklendi. Filmin konusu önceki filmler için spoiler içerebileceğinden bahsedemiyoruz ama Star Wars işte! 

Star Wars: The Last Jedi ile ilgili görsel sonucu

2-GUARDIANS OF THE GALAXY VOL 2 (IMDB 7,8)

Kimisi için 1. filmi kadar güzel olan film, gerek duygusal yerleri, gerek aksiyonları, gerek Baby Groot'u harika yansıtıyor. İzlemeyenler 1. filmini de bir çırpıda izleyip bitirmeli!

guardians of the galaxy 2 baby groot ile ilgili görsel sonucu

3-BLADE RUNNER 2049 (IMDB 8.4)

Puanından da anlaşılacağı üzere harika bir bilim kurgu filmi. 32 yıl önce 1982 de çıkan film 2017 yılında sizlerle buluşuyor. Gelecekte geçen filmimiz aksiyon sahneleri gerçekten harika yansıtılmış. 

İlgili resim

4-WONDER WOMAN (IMDB 7,6)

Dc, Sinema evrenine yeni atılmış ve birkaç yıldır çok beğenilmeyen filmler sunarken bu sene Wonder Woman ile işleri tersine çevirmeyi başardı. Gal Gadot'un canlandırdığı Wonder Woman karakteri gerçekten harika yansıtılmış. 
WONDER WOMAN ile ilgili görsel sonucu

5-JHON WICK: 2 (IMDB 7,5)

İlk filmi 2014'te vizyona giren filmimiz 2017'de sizlerle buluşuyor. Filmin konusu gereğince silahlı, yakın dövüş gibi sahnelerde gerçekçilik elden bırakılmamış. Aksiyonun harika yansıtıldığı bir film!
John Wick: Chapter 2 ile ilgili görsel sonucu

6-THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING (IMDB 8,5)

Akademi Ödülü sahibi Martin MCdonagh'ın kara mizah türündeki filmi, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. 

Three Billboards Outside Ebbing ile ilgili görsel sonucu

7-THOR: RAGNAROK (IMDB 8,1)

Bu sene çıkan süper kahraman filmlerinden en yüksek 2. IMDB puanına sahip film benim gibi bir Thor fanını doyurmaya yetti. Thor'un ilk iki filminden pek memnun olmayan izleyiciler bu film ile kendilerine geleceklerdir.

thor ragnarok ile ilgili görsel sonucu

8-LOGAN (IMDB 8,2)

Hugh Jackman efsanesini son bulduğu efsane film. Anlatılmayacak izlenecek bir film. Kısa kesiyorum ve siz izlemeye başlıyorsunuz.
İlgili resim

9-AYLA (IMDB 9,1)

Listemizin en yüksek IMDB puanına sahip, gönüllerimizin Oscar'ını alan efsanemiz. Şiddetle izlemenizi önerdiğim bir film.
ayla ile ilgili görsel sonucu

10-SPIDER-MAN HOMECOMING (IMDB 7,6)

Spider-man'in Marvel Sinematik Evrenine geldiğinden sonraki ilk solo filmi. Iron Man'in de bulunduğu film, kötü karakteri olan Vulture ile de öne çıkıyor. 
İlgili resim

11-CALL ME BY YOUR NAME (IMDB 8,5)

Eş cinsel bireylerin çektiği zorlukları elen alan film, birazcık seyirciye oynadığı belli olsa da izlemeye değer.
Call Me by Your Name ile ilgili görsel sonucu

12-IT (IMDB 7,6)

Arkadaşınız sizde yatılıya mı kaldı? Kesinlikle öneriyorum. Korku sevenler için harika bir film. 
İlgili resim

13-JUSTICE LEAGUE  (IMDB 7,1)

Çoğu DC severin beklentisini karşılayamasa da Superman veya Batman seviyorsanız izlemenizi öneriyorum. Özellikle açılış sahnesi harika!
justice league ile ilgili görsel sonucu

BONUS: POKEMON I CHOOSE YOU (IMDB 6,6)

Pokemon sevenleri atlayamazdık.Pokemon animesinin 20. yılına özel olarak çıkarılan fikm de kahramanımız Ash'in hikayesini en baştan ve farklı bir şekilde anlatılıyor.
İlgili resim


1 yorum: